Gdanskie Młyny > mąka na pierogi polskie
Mąka na pierogi polskie
To nieodzowny partner w tworzeniu doskonałych pierogów polskich. To w niej zamknięty jest sekret ciasta, które będzie lekkie, elastyczne i sprężyste. Łatwo się zagniata i cienko rozwałkowuje. Sklejenie najbardziej fantazyjnych pierogowych brzegów, będzie szybkie i przyjemne nawet dla nowicjusza w kuchni. Tę mąkę pokochają wszyscy pierogożercy.
Przepisy z mąką na pierogi polskie
70 minut
średni
Pieczone pierogi z młodą kapustą na pomidorach5 (1)
około 60 min
Łatwy
Różowe pierogi z wędzonym twarogiem i ziemniakami0 (0)
Nasze mąki
mąka luksusowa z kłoskiem
mąka krupczatka z kłoskiem
mąka gdańska z kłoskiem
mąka wrocławska z kłoskiem
mąka orkiszowa jasna
mąka pszenna pełnoziarnista
mąka żytnia pełnoziarnista
mąka na pizzę amerykańską
mąka na pierogi polskie
mąka chlebowa pszenna
Odkryj tajemnicę doskonałego smaku! Nasze wysokiej jakości mąki chlebowe i bułkowe to klucz do pieczenia tradycyjnego i aromatycznego pieczywa.
mąka pszenna bułkowa
mąka żurkowa żytnia